Pul Çikolata

Blok kuvertür çikolatalar ile aynı lezzette ve aynı yapıya sahiptir. Pasta, tatlı, kremalar, hamur işleri, dekor yapımı, kaplama ve soslarda mükemmel renk ve lezzet verir. Pul çikolata, kırma ve parçalama gerektirmez. Pratiktir, daha çabuk erir ve eritme esnasında çok rahat karıştırılır. Blok kuvertür kullandığınız tüm pastacılık çeşitlerinde kullanabilirsiniz. Kuvertür çikolatalarda olduğu gibi çikolata yapımında ham madde olarak kullanılan pul çikolatalar saf çikolatalardır.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ürün Özellikleri

  • Bitter Pul Çikolata

  • % 55 Kakao kitlesine sahip Bitter Pul çikolatadır.

  • Profesyonel ve amatör pastacılık için uygundur.

  • Fondü çikolatası için kullanılabilir.

  • Yoğun bitter tadı ile tüm pasta kremalarınıza lezzet katacaktır.

  • En iyi sonuç için 30-35 derecede benmari usulü ile eriterek kullanınız.

  • Beyaz Pul Çikolata

  • Fildişi Pul çikolatadır.

  • Yoğun sütlü profesyonel ve amatör pastacılık için uygundur.

  • Fondü çikolatası için kullanılabilir.

  • Pasta kreması yapımında, kek ve kurabiye içinde kullanılabilir.

  • Ürünü eritirken direk ateşe maruz bırakmayınız.

  • En iyi sonuç için 30-35 derecede benmari usulü ile eriterek kullanınız.

  • Yüksek ısı ve su buharı teması sonucu topaklanma yapabilir

Ambalaj Seçenekleri

  • Krater Bitter Pul Çikolata 10kg X 1

  • Krater Beyaz Pul Çikolata 10kg X 1