Limonlu Toz Karışım
Maestro del Gelato’nun toz dondurma çeşitleri çok pratik bir şekilde birbirinden lezzetli dondurmalar hazırlamanızı sağlar.
Maestro del Gelato’nun toz dondurma çeşitleri çok pratik bir şekilde birbirinden lezzetli dondurmalar hazırlamanızı sağlar.
Krater’in topping çeşitleri dondurma başta olmak üzere, pasta ve tatlı çeşitlerinde lezzetli bir son dokunuş yapmak için sos olarak kullanılır
Maestro Del Gelato’nun sütlü dondurma için toz bazı Milky Base Panna K-50; kremsi, süt bazlı artizanal dondurmalar ve donuk lezzetler yaratmanız için idealidir.
Maestro Del Gelato’nun sütlü dondurma için toz bazı Milky Base Panna K-100; kremsi, süt bazlı artizanal dondurmalar ve donuk lezzetler yaratmanız için idealidir
Süt veya suyla uygulanan Cocoa Base Panna K-100; kakaoyla beraber tüm yapısal geliştiriciler ve bağlayıcı hammaddeleri tek bir ambalajda sunar.
Maestro Del Gelato’nun meyveli dondurma için toz bazı Water Panna K-50; ferahlatıcı, artizanal meyve bazlı dondurmalar ve donuk lezzetler yaratmanız için idealidir.
Maestro del Gelato’nun toz dondurma çeşitleri çok pratik bir şekilde birbirinden lezzetli dondurmalar hazırlamanızı sağlar.
Maestro del Gelato’nun yapısal geliştiricileri ile stabilizörleri, gelato bazlarını stabilize etmenizi, dondurmanın viskositesini arttırmanızı ve dondurmanın homojen şekilde karışmasını sağlar.
Maestro del Gelato’nun yapısal geliştiricileri ile stabilizörleri, gelato bazlarını stabilize etmenizi, dondurmanın viskositesini arttırmanızı ve dondurmanın homojen şekilde karışmasını sağlar.